ИЗВОЗВАНЕ

За нас  Галерия   Контакти     Стара Загора, Пловдив, Казанлък, Раднево   Понеделник - Неделя: 8:00 - 22:00, Тел. 0898 833 137

Извозване на стари мебели, вещи и строителни отпадъци

Изхвърлянето на старите ненужни електроуреди и мебели е изключително тежка и трудна задача, която изисква много време и тежки физически усилия. Масово хората нямат възможността да се справят с тази задача и затова се налага просто да ги трупат някъде у дома. Това, обаче, създава ред неудобства, най-малкото от които е липсата на свободно пространство за наистина нужните вещи.

Затова просто спрете да отлагате тази задача. Не ви казваме да прекарате малкото си свободно време в мъкнене на дивани, шкафове и търсене на транспорт за извозването им до сметище, а просто да отделите няколко минути от деня си, за да ни се обадите.

Ето как протича нашата работа:

  • Обаждате ни се, за да поръчате услугата по извозване и изхвърляне на стари мебели, електроуреди или строителни отпадъци. Уговаряме удобен за вас ден и час за безплатния ви оглед.
  • След направената уговорка пристигаме на обекта, товарим абсолютно всички неща, които не желаете повече в дома си, включително бойлери, стари ел.уреди, дивани, маси, дори и големи гардероби или легла.
  • Извозваме натоварените мебели и електроуреди със собствен транспорт и ги изхвърляме на обособените за целта места. Можете да се възползвате от услугите ни и при преместване в друго жилище или офис.

izvozvane-na-stari-mebeli

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.