КЪРТЕНЕ НА БАНЯ

За нас  Галерия   Контакти     Стара Загора, Пловдив, Казанлък, Раднево   Понеделник - Неделя: 8:00 - 22:00, Тел. 0898 833 137

 

Без съмнение банята е най-трудната и неприятна за ремонтиране част от Вашия дом.

Въпреки тези факти тя е най-често ремонтираното помещение.

Ако е дошъл моментът за ремонт и на Вашата баня и имате нужда опитни хора за къртене на стари плочки на пода и стените на Вашата баня, то ние сме на ваше разположение. Ние сме най-добрата алтернатива за къртене на баня. Имаме солиден опит в услугите свързани с къртене на такъв вид помещения. Извикайте нашата бригада от професионалисти, за да Ви помогнат с изкъртването на старите плочки и замазката в банята.

Ще елиминираме всякакъв вид фаянс и теракот за оптимално кратко време. Къртенето на баня не е за подценяване, поради наличието на множество тръби и кабели. Възлагане на задачата на неправилните хора може да доведе до допълнителни разходи и проблеми. На първо място провеждаме дискусия за местоположението на електрическата инсталация и тръбопроводите и чак тогава договаряме същинската работа по къртенето. След като установим всички тези важни фактори, нашите професионалисти ще се захванат с къртенето на мазилка, къртенето на мозайка или фаянс, след което ще почистят старателно помещението.

Имате идея за ремонт на вашата баня – не се колебайте, а се доверете на нас!

kartene-na-banq

 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.