КЪРТЕНЕ НА БЕТОН

За нас  Галерия   Контакти     Стара Загора, Пловдив, Казанлък, Раднево   Понеделник - Неделя: 8:00 - 22:00, Тел. 0898 833 137

 

Търсите фирма със сериозни служители, които безупречно да свършат своята работа?

Ще правите ремонт и търсите фирма за къртене на бетон? Къртенето на бетон е отговорна работа, която не бива да поверите на фирма без богат опит за съответната услуга. Ние от Кърти Чисти Извова сме професионалистите, с които трябва да се консултирате.

Обадете ни се на 0898 83 31 37, за да договорите най-качественото къртене на бетон в град Стара Загора, Пловдив, Казанлък, Раднево. С наша помощ ремонтът ще се случи бързо, безпроблемно, качествено и разбира се – на повече от разумна цена. Къртим всякакви бетонни повърхности без значение от тяхната здравина и сложност. Екипът ни е съставен от опитни специалисти, които притежават професионални умения и познания в сферата на къртенето и работят с професионална техника. Доверете ремонта на дома или офиса си на нас, за да получите безупречен резултат!

Можем да сме ви полезни в най-различни услуги:

• Пробиване на отвори в бетонови повърхности
• Къртене на стени от бетон
• Къртене на бетонови повърхности
• Разбиване на бетонови съоръжения
• Къртене на комини от бетон

kartene-na-beton

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.