КЪРТЕНЕ НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ

За нас  Галерия   Контакти     Стара Загора, Пловдив, Казанлък, Раднево   Понеделник - Неделя: 8:00 - 22:00, Тел. 0898 833 137

 

Всяка фирма, която се занимава с къртенето на подови настилки би трябвало да има необходимата и модерна техника.

Без нужната екипировка и оборудване това може да е опасно за вашето здраве. Летящите отломки от къртене на под не са за подценяване и може да бъдат много опасни.

 Ние разполагаме с богата гама от професионална техника за услуги от тип къртене. Съвременните фирми предлагаме къртене, чистене и извозване на събралите се от дейността боклуци. Ако решите да действате сами, само ще се сблъскате с проблемите и загубата на време да търсите подходящ транспорт или опаковъчен материал, а бихте могли да заложите на добри работници, които наистина ще се справят качествено със задачата, която сте им възложили. Всяко домакинство трябва да се замисли за резултатите преди да приеме тези стъпки. На базата на това ние ви предлагаме комплексна услуга - бързо, качествено и отговорно.

kartene-na-podovi-nastilki

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.