СЪБАРЯНЕ НА СГРАДИ

За нас  Галерия   Контакти     Стара Загора, Пловдив, Казанлък, Раднево   Понеделник - Неделя: 8:00 - 22:00, Тел. 0898 833 137

Задачата за събаряне на цяла постройка е сложна и изисква богат опит и знания. Разрушаването на стари сгради, къщи, временни постройки, гаражи, бараки и други подобни е дейност, която може да възложите единствено и само на фирма с професионалисти.
Обикновено при събаряне на сгради е необходимо да се установят първо особеностите на конструкцията, вида на материалите, от които е изградена, количеството железобетон, трегери, противоземетръсни шайби, колони и други.

Следва внимателно проследяване и изключване на всички инсталации още преди да е започнала същинската работа.
Необезопасени тръбопроводи, паропроводи, електрически кабели и инсталации са предпоставка за сериозни аварии и опасност за живота на работещите. Затова се започва работа само при напълно изолирани и нефункциониращи инсталации. След края на процеса събираме всички отпадъци и ги извозваме до обособените за целта сметища.

sybarqne-na-sgradi

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.